Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Pricer
Elektronikproduktion |

Pricer får beställning värd 70 miljoner kronor

En internationell livsmedelsgrossistkedja har beställt Pricers lösning för butiksautomatisering och kommunikation baserad på elektroniska hyllkantsetiketter till 49 av sina butiker i Europa, en beställning som har ett värde på cirka 70 miljoner kronor.

Den icke namngivna livsmedelsgrossisten kommer att ersätta den befintliga lösningen med Pricers nya generationen elektroniska hylletiketter, SmartTAG Power+, i 49 butiker i Frankrike. Leveransen av etiketterna är en av de första från Pricers nya produktionsanläggning i Tyskland.

Kunden använder Pricers butikslösning för avancerad prishantering, som möjliggör prissättning i realtid i hela kedjan, och har dessutom börjat testa lösningen för effektiv varupåfyllnad på hyllorna och geolokalisering av produkter. Leverans och installation påbörjas i juli och planeras vara klart i oktober 2023.

– Att kunna erbjuda den här grossistkunden vår tillförlitliga, hållbara och skalbara lösning visar att den inte bara tillför värde till detaljhandeln, utan även andra typer av handlare när det gäller optimerad butiksdrift. Detta är en oerhört viktig aspekt, särskilt med tanke på storleken på den här grossistkedjan. Med nästa generations elektroniska hyllkantsetiketter kommer de att kunna göra ännu större tidsbesparingar och effektivisera arbetet i kedjan, säger Mats Arnehall, Head of Region Europe på Pricer i ett pressmeddelande.


Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-1
Annons
Annons