Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© via DDG
Elektronikproduktion |

Lansering av databas med en miljard komponenter

RS Group har utökat sin tjänst DesignSpark genom att lägga till ett omfattande referensbibliotek med delnummer för en miljard elektronikkomponenter.

RS Group, som har expansionsplaner för den svenska marknaden, erbjuder redan befintliga prenumeranter  3D-modeller, livscykelinformation, miljöavtryck och skematik med mera. 

Den nya tjänsten – Product Design Centre – går steget längre med information om en miljard elektroniska komponenters delnummer.

"Vi har arbetat tätt tillsammans Accuris för att leverera det här avsevärda tillägget av produktinformation som kan vara  avgörande för att en designer som måste se till att komponenter och produkter är säkra, ändamålsenliga och mindre skadliga för miljön", säger Mike Bray, innovations-vp på RS. 

Enligt egen uppgift från RS Group använder miljontals personer  DesignSpark, som beskrivs som ett "engineering community" och lanserades 2010.

RS Group har planer på att utöka gruppens närvaro i kontinentaleuropa, framförallt i Tyskland, Schweiz och Sverige. De köpte tidigare i år Distrelec, med bas i brittiska Manchester och 180 000 kunder.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-1
Annons
Annons