Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Dennis Dahlgren
Elektronikproduktion |

10 år av Inission innovation award

Det är dags igen för den svenska innovationstävligen Inission innovation award för bolag med en innovation som innehåller elektronik.

I potten ligger som vanligt utvecklings- och tillverkningstjänster från Inission till ett värde av en miljon kronor. Ytterligare 50 000 kronor kontant delas även ut under finalen i form av "Publikens pris"

Huvudregeln i Inission innovation award är att innovationen ska innehålla elektronik och att det finns en affärsplan.

Juryn består av representanter från Inission, Ny Teknik och Nordea. De utser de tre bästa bidragen som bjuds med till Stockholm där de på förmiddagen presenterar sina innovationer inför juryn. På eftermiddagen avgörs finalen framför publik och press under Ny Tekniks final av 33-listan på Clarion Hotel.

Vinnaren av Inission innovation award erbjuds utvecklings- industrialiserings- och produktionstjänster från Inission till ett värde av 1 miljon kronor. Vinnaren får tillgång till hela Inissions produktionsresurser och kompetens för att utveckla, industrialisera och producera sin innovation. 

Evertiq har sedan starten följt innovationstävligen och framgångarna som genom Inissions Innovation Awards fått luft under vingarna – företag så som Ferroamp, H&E Solutions och Viscando har alla stått som vinnare i tävlingen.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1