Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Beijer Electronics
Elektronikproduktion |

Beijer Electronics och MA-IT går samman som teknikpartners

Beijer Electronics och MA-IT MyAutomation har tecknat ett avtal, där parterna ingår ett långsiktigt samarbete som teknikpartners för den holländska marknaden.

Samarbetet mellan Beijer och MA-IT bygger på att man inte bara vill ge råd till kunder om funktionerna i WebIQ utan också aktivt bidra till implementeringen.

”Vår erfarenhet har visat att utveckling av mjukvara i nära samarbete med kunder är den snabbaste vägen till innovation. Detta tillvägagångssätt gör att kunderna kan fokusera helt på sin kärnverksamhet samtidigt som de har mjukvara som är skräddarsydd exakt efter deras behov. Denna synergi gör det möjligt för oss att förse kunder från olika sektorer med heltäckande lösningar för maskindrift,” säger Aram Malas, vd på MA-IT MyAutomation i ett pressmeddelande.

Tidigare gemensamma ansträngningar har redan lagt en grund för samarbetet. Efter Beijer Electronics förvärv av SMART HMI påbörjades sökandet efter en partner för den nederländska marknaden med nationell täckning och tillräcklig kunskap och kompetens för att marknadsföra WebIQ-programvaran – partnern som man fann var just MA-IT MyAutomation.

"Samarbetet med MA-IT gör det möjligt för oss att nå en bred kundbas och erbjuda dem expertrådgivning och sömlös implementering av WebIQ. Kombinationen av våra styrkor kommer att ge ett betydande mervärde till branschen”, säger Sander de Boer, försäljningschef Benelux, på Beijer Electronics.


Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-1
Annons
Annons