Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Evertiq
Elektronikproduktion |

Så var Lunds sista Evertiq Expo

Efter 10 år är det dags att säga adjö till Lund för att nästa år bege oss ännu längre söder ut. 2022 kommer Evertiq Expo att för första gången hållas i Malmö.

Men innan vi kommer dit är det hög tid att kolla på hur det sista Evertiq Expo i Lund faktiskt var. Under dagen lockade 123 utställande företag 314 besökare från 176 olika företag till Ideon för en dag tillägnad elektronikindustrin. 

Förutom personliga möten hölls även ett fullspäckat scenprogram parallellt med expot där bland annat Magnus Svensson från Smartare Elektroniksystem presenterade en kartläggning av den svenska halvledarindustrin, Bengt Lundell från Martinsson Elektronik diskuterade inköpsstrategier under komponentbristen och Marcus Ek, teknik- och designchef hos kontraktstillverkaren Norautron, lyfte fram ett flertal områden som är relativt obehandlade inom facklitteraturen och som förtjänar mer uppmärksamhet. 

”Digitala möten må fungera, men de går inte att jämföra med riktiga personliga möten. Det är otroligt glädjande att se så mycket liv och rörelse i vår bransch. Det här var vårat tionde år här i Lund och även vårt sista. Nästa år bär det av längre söderut till Malmö och en mycket större anläggning. Den 4 maj 2022 kommer Sveriges största endagsexpo för elektronikindustrin att hållas i Malmö Arena. Jag vill passa på att tacka alla som har varit med oss under dessa tio år och hjälp till att göra Evertiq Expo till den framgång det är,” säger vd Irma Björsell


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2023-12-06 20:46 V22.0.14-2